Vi har alle sammen nogle ting, som betyder lidt mere end andre ting i hjemmet. Genstande med affektionsværdier, som ikke nødvendigvis har kostet dig særligt mange penge. Men som betyder enormt meget for dig. Måske har du arvet farmors gamle lysekrone eller sølvskeerne fra dine forældre. Eller du har måske gjort et loppemarked-scoop med designermøbler.

Uanset hvad du skatter allerhøjest, er det en god idé at prissætte dine affektionsværdier, i takt med at disse dejlige ting finder vej til hjemmet. Så er det også både nemt og overskueligt at registrere dem i forhold til forskringen, hvis der nu skulle ske noget. Netop fordi du sætter pris på dine affektionsværdier, bør du også prissætte dem.

Du kan snakke med dine venner og nærmeste om, hvad de har gjort med hensyn til arvestykker og ejendele af affektionsværdi. 
Et andet godt fif er at forhøre sig med eksperter, der har erfaring med produkter, som er identiske med dem, du har. Du kan med fordel kontakte auktionsfirmaer som Lauritz.com og Bruun-Rasmussen, der kan være behjælpelige med at prissætte dine yndlingsting.

Ting med affektionsværdi vil selvfølgelig aldrig kunne erstattes, men du bør i hvert fald vide, hvor meget dine kæreste ejendele er værd.

De fortjener det. Du fortjener det.

Brug Hidebox til at samle dine affektionsværdier

Det er nu muligt at samle dine affektionsværdier på Hidebox. Det kan du ved at inddele dem i den kategori du ønsker, og derefter samle værdierne i en PDF-fil, som du så kan printe eller gemme digitalt. Det har vi gjort, for at gøre det nemmere for dig at få et overblik over dine værdier.

Det er også brugbart, hvis du skulle stå i den uheldige situation at du har mistet dine værdier. Uanset måden det er sket, så kan en liste over dine værdier hjælpe dig i dit forsikringskrav.  Det kræver blot, at du har anskaffet en vurdering af dine genstande. Den vurdering kan du taste ind i Hidebox, som gemmer det til, når du skal bruge det.

Du kan læse mere om Hidebox her.