Det er et scenarie, som mange danskere desværre oplever hvert år.
Bedst som man kommer hjem fra en dejlig juleaften tilbragt i familiens skød, opdager man at der har været uventet besøg på matriklen. Ikke af nisser, men af tyveknægte.

Det anskydes, at der juleaften begåes fire gange så mange indbrud i danske hjem som resten af året. Derfor er højtiden en særligt god anledning til at danne sig et overblik over sine værdier og ejendele.

Du kan selvfølgelig ikke gardere dig 100% mod indbrud og tyveri, men hvis du registrerer og prissætter dine og din families ejendele, er du i hvert fald godt dækket ind, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Hidebox er en slags digitalt pengeskab, hvor du trygt og nemt kan indsamle informationer om dine ejendele og værdier, samt registrere og dokumentere dem. Al dokumentation er bogstaveligt talt lige ved hånden og blot et klik væk på denne app til Android og iOS.

Man har nok at tænke på i de travle juledage. Derfor fortjener du og dine nærmeste at eliminere bekymringer om hvordan I står i tilfælde af et indbrud i julen.

Højtiden skal være bekymringsløs, og både du og din familie fortjener at lade juleånden sænke sig, så I kan tage afsted på julebesøg med tryg vished om at alle informationer om jeres værdier og ejendele kan samles og registreres i Hidebox-app’en på en smartphone.