Mest stillede spørgsmål

Nedenfor kan du læse om funktioner, sikkerhed og generelle spørgsmål till appen samlet på et sted.

Hidebox er en værdi management system som hjælper dig med, at holde styr på de ting som er vigtige for dig. Det kan være alt fra arve smykker og designer møbler til vigtige dokumenter eller pas. Med Hidebox har du mulighed for, at forbinde dine værdier med de forsikringspolicer som du også kan oprette i app’en. Vi udvikler hele tiden og du vil derfor kunne meget mere i applikationen senere hen.
Det er fuldkommen sikkert. Vi har sikret os, at sikkerhed er en af de vigtigste parametre i applikationen, så du ikke skal være bange for, at dine informationer ender i de forkerte hænder. Hvis du har aktiveret din 4 cikret pinkode, så vil ingen have mulighed for at se dine informationer, selv hvis din smartphone bliver stjålet eller tabt. Hvis du trykker pinkoden forkerte 3 gange, vil applikationen blive låst i 1 minut og sende dig en e-mail med den aktivitet der har været på din konto samt lokationen af din smartphone.
På nuværende tidspunkt er applikationen ikke integreret med forsikringselskaberne men du kan altid generer en anmeldelse i app’en og sende dokumentet videre til dit forsikringsselskab.
På nuværende tidspunkt er applikationen ikke integreret med forsikringselskaberne men du kan altid generer en anmeldelse i app’en, hvor du kan se alle nødvendige detaljer for din anmeldelse.
Du kan altid bruge app’en, også når du er offline men der er nogle funktioner som kun kan bruges når du er koblet til et netværk. Det er nødvendigt at være koblet til et netværk hvis dine informationer skal synkroniseres til vores sikre cloud database, så de gemmes sikkert og du kan tilgå informationerne på hvilken som helst enhed.
Vi har fuld forståelse for, at den information du ligger ind i app’en er meget vigtig for dig og derfor også meget vigtigt, at det ikke bliver delt med nogen medmindre du har givet lov. Du har fuld kontrol over hvilke informationer du gerne vil dele og hvilke du forholder helt privat.
We are located at Grønningen 23, 1. floor 1270 Copenhagen – Hidebox ApS