Som familie har man mange bolde jonglerende i luften på samme tid og der er adskillige ting, man skal have styr på. Ikke mindst, når julen står for døren. Vi kender alle sammen til det med at udsætte ting. Men julen er netop en god anledning til at danne sig et overblik over hvilke ting, man har i hjemmet. Året går på hæld og de fleste af os gør status over året, der er gået.

Hvorfor ikke også benytte denne lejlighed til at gøre status over, hvad I har i hjemmet? Måske har I sammenbragte møbler og arvestykker. Måske har I aldrig fået prissat værdierne i garderoben eller de sidste års fødselsdagsgaver. For ikke at tale om børnenes habengut. Ved du fx hvilke ting din datter har og hvor meget de er værd i tilfælde af et eventuelt indbrud? For det er vigtigt at vide, hvor meget ens ting er værd i tilfælde af at man skulle miste dem. Ikke kun i forhold til forsikringen, men også i forhold til jer selv. 

Det giver ganske enkelt ro og overblik at vide, hvilke ting, hele familien har og hvad de er værd. Og det er også en ting, som når den først er gjort, så behøver du og I ikke tænke på det længere. Informationerne om tingenes værdi er lagret og I behøver ikke at tænke på det længere, før det forhåbentligt ikke bliver aktuelt – (I tilfælde et indbrud.) 

At danne jer overblik over værdierne kan også være en god anledning til hyggeligt samvær med familien. I kan gøre denne statusopgørelse over jeres ting til en hyggelig samlende begivenhed. Forsyn familien med blok og blyant og del jer op i hold og gennemgå hvert værelse i lejligheden/huset. På den måde er I sammen om en fælles aktivitet, der kommer jer alle til gode, og I går julen og det nye år i møde med overblik over både jeres egne og familiens ting.

Hidebox får plads i juledagene

Med Hidebox kan du gøre netop dette og du kan downloade appen i App Store eller i Google Play. Følg disse steps, så kan du snart føle dig endnu mere rolig i din hverdag

1.  Download Hidebox i App Store eller Google Play

2. Opret en bruger kun med e-mail og adgangskode. Husk at du skal verificerer brugeren inden 24 timer ellers bliver din konto deaktiveret.

3. Opret din første ejendel ved at trykke på første mulighed i toppen “Tilføj ejendel”. Kameraet vil åbne for dig og du kan vælge at tage billede af din ejendel med det samme, eller denne del over.

4. Indtast deltaljer om din ejendel. Det eneste vi skal bruge fra dig er en titel, en kategori. Et godt fif er dog også, at angive købsår og ejendelens værdi. Er det en antik genstand så beskriv nedenfor hvor man kan finde et sådan produkt eller hvor man få en vurdering af samme.

5. Tryk gem. Din ejendel er nu gemt i vores sikre database og du kan altid gå ind og ændre eller tilføje information til din ejendel.